Vitaliteitscoaching

In onze moderne tijd krijgen we te maken met veel uitdagingen, ieder dag weer.

Om daarbij je leven goed te blijven managen is al een topprestatie op zich. Dan hebben we het nog niet over alles wat nog langs komt in je leven dat je niet kunt negeren.

Eigenaar zijn en dus leiding geven aan je leven, hoe blijft je vitaal, fit, scherp en monter in de ratrace van je leven?

Hoe blijf je top prestaties leveren, thuis, op je werk, met je vrienden online en in realtime? De druk is enorm lijkt het. Je bent moe, hebt altijd tijd tekort, slaapt slecht en slaat steeds vaker de leuke dingen over omdat je geen tijd hebt.

Stop met excuses verzinnen en benoemen, er is namelijk altijd wel een reden te verzinnen!

Tijd voor jezelf is niet egoïstisch, is ook niet altijd tijd voor jouw alleen. Het is juist tijd voor de dingen die je graag doet met of zonder de mensen waar je graag mee samen bent. Wat kan er nu belangrijker zijn dan dat?

Maar je bent zo moe zeg je? Je hebt het zo druk? Je hoofd zit te vol? Ja? Dus? Tijd om er iets aan te doen! Anders ben je gewoon excuses aan het verzinnen! Toch?

Je eigen leven managen is niet gemakkelijk als je het gevoel hebt geleefd te worden. Maar realiseer je wel dat er maar 1 is die daar verandering in kan brengen, 1die ook die daarvoor verantwoordelijk is. Misschien zie dat dat nu even niet maar dan ben ik er om je op weg te helpen. Je moet het wel zelf doen maar samen komen we verder.

Jij wilt wat veranderen en ik kan je op weg helpen.

Hoe? We gaan naar buiten, ik daag je uit, rem je af, zet je stil en help je weer op weg.

Op weg naar jouw plaats in de ratrace van het leven, waar jouw grenzen net zo belangrijk zijn als die van de mensen om je heen. Wil je meer weten? Stuur mij maar een bericht.

_JF_8273

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s