Een pelgrimstocht volbrengen; je bucketlist afwerken

Mijn droom ontstond toen ik bijna 30 jaar geleden na het inlopen zwaar hijgend aansloot op een trainingsavond bij de groep lopers van mijn vereniging, die vervolgens riepen “We zijn compleet, we kunnen gaan” Ik ga nog steeds en doe heel veel mooie dingen op weg naar mijn droom.

Munro Mission 2023; 282 peaks, 4.500k, 200.000 altimeters

Je kunt dromen als je in je warme bedje ligt en het daarbij laten, of je realiseert je dromen en wensen in het leven daadwerkelijk. Mijn pelgrimstocht stond al lang op de bucketlist. Ik ben nu een maand en bijna 1.500 kilometer onderweg en heb nog geen seconde spijt gehad. In een maand heb ik meer van Europa gezien dan in jaren. Ik grijp naar mijn favoriete quote van T.E. Lawrence en de Seven Pillars of Wisdom:

All men dream:
but not equally.
Those who dream by night
in the dusty recesses of
their minds wake up in the
day to find it was vanity,
but the dreamers of the
day are dangerous men,
for they may act their
dreams with open eyes,
to make it possible.
This I did.

Vaak blijft het bij mijmeren over een droomhuis, droombaan, een lange reis of een B&B runnen in Frankrijk. Het excuus…

View original post 881 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s