Nieuwe plannen!

Tokyo Marathon gecanceld, Barcelona Marathon verplaatst, vanaf 15 maart geen trainingen kunnen geven tot begin Juli en dan nu 30+ temperaturen. Dat geeft een mens veel vrije tijd en tijd om eens goed na te denken over wat wel en niet verstandig is.

Tijd ook om mijn volle agenda eens onder de loep te nemen, want 6-8 trainingen per week geven werd het afgelopen jaar steeds moeilijker. Bijna alle avonden een training geven ging me tegen staan. Keuzes maken begint bij mij altijd bij wat ik niet wil, om de een of andere manier is dat gemakkelijker voor me te ontdekken dan wat ik dan wel wil. Als dan de beslissing eenmaal gevallen is geeft het rust en ruimte in je hoofd om nieuwe uitdagingen te zoeken. De keus werd; het geven van trainingen bij verenigingen tot het minimum beperken. De komende maanden afbouwen en dan is het klaar. Dat geeft me de tijd om zelf weer serieus te gaan trainen.

Verder ga ik op 2 ochtenden conditietraining geven in de buitenlucht aan 55+ers en mensen die moeten herstellen van ziekte of blessures. Ik ben nog op zoek naar een mooie locatie. zodra ik dat rond gaan we starten met een cursus van 10 weken.

Wil je meer weten en op de hoogte blijven van deze plannen laat het me dan maar weten. info@beweegjevitaal.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s