Ik zie de weg………..

In mijn leven zijn er veel momenten geweest voor een doorstart. Ik heb ze ook vaak gemaakt. Eigenlijk wil ik me hier beperken tot het bewegen maar ik wil ook met jullie delen dat doorstarten leuk is. Niet altijd gelijk maar achterom kijkend…., denk maar aan een nieuwe school, een nieuw huis, een nieuwe woonplaats, een nieuwe baan, een nieuwe relatie maar ook een nieuwe levensfase of levensstijl. Het heeft allemaal te maken met keuzes maken bewust of onbewust. Soms krijg je te maken met een gedwongen doorstart en besef je pas veel later wat een geluk je hebt gehad dat de doorstart op je pad kwam, soms maak je na lang wikken en wegen zelf de keus om ergens mee te stoppen om weer verder te kunnen. Gemakkelijk is het nooit, er komen altijd emoties en spanningen bij kijken die je niet verwacht. Soms duurt het een aantal dagen, weken, maanden of zelfs jaren voordat je de weg weer voor je ziet.

Voor nu? De keus is gemaakt, ik zie de weg en ben onderweg. Volop bezig met het maken van plannen. Ik geef mezelf nog even de tijd om ze in de juiste vorm te gieten maar dat het leuk wordt, daar kunnen jullie van op aan. Bewegen kan iedereen, de kunst is te starten op het juiste niveau, doorstarten kan altijd nog. Eerst het vertrouwen in je lichaam terug krijgen en weer met plezier gaan bewegen. Dat is het doel.

In New York heb ik me verdiept in alternatieve trainingen, daarnaast een clinics gevolgd over herstel na inspanning. In Zwitserland heb ik afgezien in de bergen en ontdekt wat hoogte met mijn ademhaling doet en terug in Nederland heb ik me nog verder verdiept in de digitale mogelijkheden die de techniek van het bewegen kunnen ondersteunen.  Allemaal mooie dingen die mij energie geven die mij de juiste weg wijzen. Kortom ik ben onderweg naar hele mooie dingen en plannen. Wordt vervolgt…………………

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s